Wcześniej wykorzystując darmowe oprogramowanie korzystało się z połączenia Comodo firewall + avast!. Teraz kiedy jest pakiet CIS może będzie można powiedzieć "papa" marnemu avast'owi
Comodo Internet Security
Rozpoczęty przez Wareczek, 30 paź 2008 00:22
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 30 październik 2008, 00:22
Kiedyś ktoś z mojego roku robił prezentację porównującą firewalle i Comodo firewall wypadł całkiem porządnie jak na darmowe oprogramowanie. teraz firma połączyła firewalla z antywirusem tworząc pakiet Internet Security. Śledziłem jakoś poczynania firmy co do antywirusa i wychodzi na to, że ten wchodzący w skład Internet Security to pierwsze jego stabilne wydanie.
Wcześniej wykorzystując darmowe oprogramowanie korzystało się z połączenia Comodo firewall + avast!. Teraz kiedy jest pakiet CIS może będzie można powiedzieć "papa" marnemu avast'owi
Czy ktoś z Was korzysta już z tego pakietu
Polecacie jego antywirusa
Nie pytam o ewentualne inne produkty, z których korzystacie, czy tam nielegalne wersje komercyjnych rozwiązań. W tym temacie interesuje mnie tylko Comodo Internet Security.
Napisano 07 listopad 2008, 21:02
Na świeżym windowsie SP3 wywala się zaraz przy starcie, po ręcznym uruchomieniu działa znowu ale wywala się przy uruchamianiu antywirusa.
Chyba raczej nie warto.
Chyba raczej nie warto.
омг втф
Sex is just like hacking. You get in, you get out. And you pray you left nothing behind
Sex is just like hacking. You get in, you get out. And you pray you left nothing behind
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych