Czy ktoś jeszcze spotkał się z czymś takim jak nagłe zajęcie 100% CPU... komputer prawie nie chodzi, nie da się nic uruchomić, ledwo kursor myszki się rusza. Ale po wyłączeniu antywirusa COMODO z msconfig wszystko działa normalnie.
Nie zależy to do systemu, stało się tak na W7 i Win XP.
COMODO
Rozpoczęty przez Pooky, 07 paź 2009 21:42
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 październik 2009, 22:57
Ania! ja sie nie spotkalem
$(function () { alert('kurzyniec.pl'); });
Napisano 08 październik 2009, 00:13
U mnie to samo, podobnie u znajomej. Coś musieli popsuć w aktualizacjach skoro nagle wszystkim to się dziś stało.
Napisano 08 październik 2009, 12:41
Jak opisuje gość z Comodo w pierwszym poście winna była aktualizacja i wystarczy zrobić 4 kroki, a wszystko wraca do normy.
Napisano 12 październik 2009, 14:05
Już dawno mówiłem że COMODO daje ciała

Napisano 12 październik 2009, 23:53
Jednorazowy przypadek
Napisano 15 październik 2009, 22:14
Tak to se tłumacz ;p

Napisano 27 październik 2009, 11:25
witam,
mam taki mały problem z comodo. Otóż wywala mi błąd "opps you have just found a bug in comodo internet sec.I need to close....."Po czym defence + w ogóle się nie włącza i pisze ze nie działa prawidłowo. Uruchamiałem diagnostykę i przeinstalowałem comodo 3 razy ale nic nie pomaga.. Ma ktoś jakieś pomysły ?
mam taki mały problem z comodo. Otóż wywala mi błąd "opps you have just found a bug in comodo internet sec.I need to close....."Po czym defence + w ogóle się nie włącza i pisze ze nie działa prawidłowo. Uruchamiałem diagnostykę i przeinstalowałem comodo 3 razy ale nic nie pomaga.. Ma ktoś jakieś pomysły ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych