Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam nadzieję że spotkanie się podobało.
Jak już obiecałem, to zamieszczam informacje dotyczące działań jakie musicie podjąć by oficjalnie należeć do grupy:
1. Jeżeli zdecydujecie się przystąpić do grupy to dokonujecie rejestracji na portalu CodeGuru, gdzie zapisujecie się do grupy ATH .NET (nie opisuję szczegółów rejestracji byście metodą prób i błędów poznali projekt CodeGuru).
2. Gdy zostaniecie zaakceptowani przez załóżyciela grupy (dr inż. Kornel Warwas, aktualnie wykładowca studiów zaocznych, postaram się również by przypisano mi uprawnienia do akceptacji nowych uczestników, by wszystko poszło dużo sprawniej) uzyskacie statut sympatyka grupy i od tego momentu będziecie mogli się rejestrować na nasze wydarzenia.
3. Obowiązkowa rejestracja na portalu grupy: www.grupanet.ath.bielsko.pl (problemy z działaniem strony w uczelnianym wifi związane z położeniem fizycznym serwera).
4. Od tego momentu prakycznie jesteście członkami grupy, śledzicie interesujące was wydarzenia i po prostu przychodzicie. Pamiętajcie by rejestrować się na wydarzenie i zbierać punkty, które w późniejszym czasie wymienicie na nagrody.
Pytania możecie zadawać w tym temacie, jak również drogą mailową. W ostateczności poniżej podaję również telefon.
Jeszcze raz wszystkich bardzo serdecznie zapraszam.
Tego było by chyba na tyle.
Pozdrawiam serdecznie
Szymon Sito | Microsoft Student Parnter | szymon.sito@studentpartner.pl | 669953752
Grupa .NET po spotkaniu organizacyjnym
Rozpoczęty przez SheGe, 14 paź 2009 08:50
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 październik 2009, 08:50
Napisano 14 październik 2009, 09:45
kiedy myślisz że będzie dostęp do pokoju nagród
pogadaj sobie z nimi->
Napisano 14 październik 2009, 20:51
Czy po rejestracji, i wcisnieciu przycisku w (dołącz do grupy ) dołącz... powinno coś się dziać ?
Napisano 14 październik 2009, 21:27
tak, powinno restartować kompa celem dokończenia instalacji oprogramowania
a później na tapecie ma się pojawić królik wielkanocny
May the force be with you !
Napisano 14 październik 2009, 21:27
tak powinieneś się dać zapisać na wydarzenia:)<linki na grupanet.ath.bielsko.pl>
pogadaj sobie z nimi->
Napisano 16 październik 2009, 14:39
Guidy zostaną wysłane jak zaktualizuję bazę użytkowników w programie do ich wysyłania.
Terminy spotkań do niedzieli.
Terminy spotkań do niedzieli.
Napisano 02 listopad 2009, 14:37
Zapraszam jeszcze raz wszystkich z pierwszego roku na jutrzejsze spotkanie sekcji Inkubator grupy ATH .NET, żadna z wyżej wymienionych zasad nie obowiązuje na spotkaniu. Każdy może przyjść i zobaczyć, o co w tym tak na prawdę chodzi. Na prawdę warto
Na spotkaniu będzie można zdobyć nagrodę jaką jest bardzo fajny plecak na laptopa.
Termin wyjątkowo wtorkowy związany z dzisiejszym wolnym od "pracy"
Dla wtajemniczonych, to na spotkaniu będzie również Pan dr inż. Kornel Warwas, którego !!warto!! poznać.
Ps. przepraszam, za posta pod postem, ale nie chciałem zakładać nowego tematu
Termin wyjątkowo wtorkowy związany z dzisiejszym wolnym od "pracy"
Dla wtajemniczonych, to na spotkaniu będzie również Pan dr inż. Kornel Warwas, którego !!warto!! poznać.
Ps. przepraszam, za posta pod postem, ale nie chciałem zakładać nowego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych