Oficjalne Forum Studentów Informatyki
Rozpoczęty przez Pooky, 03 mar 2006 22:22
14 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 marzec 2006, 22:22
http://www.wbm-semin...forum/index.php
Myślę, że może się przydać. Jak na razie to tam pusto ale pewnie się rozkręci.
http://www.wbm-seminar.ath.bielsko.pl/
A to stronka dot. niedawnego seminarium, które odbyło się na ATH.
Pewnie będą się pojawiać informację o kolejnych seminariach, prelekcjach i kursach.
Myślę, że może się przydać. Jak na razie to tam pusto ale pewnie się rozkręci.
http://www.wbm-seminar.ath.bielsko.pl/
A to stronka dot. niedawnego seminarium, które odbyło się na ATH.
Pewnie będą się pojawiać informację o kolejnych seminariach, prelekcjach i kursach.
Napisano 03 marzec 2006, 23:12
Brak słów ..
Napisano 25 wrzesień 2006, 17:10
Hmmm, to forum się w ogóle nie rozwija ...
Napisano 25 wrzesień 2006, 17:21
ach Marek, jak to się nie rozwija... Userzy z całej kuli ziemskiej przecież
cklsvyo Solomon Islands ugh Georgia Rowan Clarke Haiti Nicolas Bean Micronesia, Federated States of michał Joaquin Richardson Portugal Shirley Ejiofor Pakistan Pete Maclaine Netherlands Antilles Bridget Jolie Ethiopia Hugo Vaughn Saint Pierre and Miquelon tmfc France Judi Atkinson Ghana Matt Kay Reunion Timothy Cheadle Cuba Nicole Fiennes Cuba Adrien Jackson United States Minor Outlying Islands Kirsten Knightley Niger Bill Ejiofor Guatemala Keira Kilmer Panama Debra Watson Saint Vincent and the Grenadines ArniLongHand87 USA Brendan Sykes Samoa Moser1986 MX Roseann Potter Virgin Islands, British
; )
cklsvyo Solomon Islands ugh Georgia Rowan Clarke Haiti Nicolas Bean Micronesia, Federated States of michał Joaquin Richardson Portugal Shirley Ejiofor Pakistan Pete Maclaine Netherlands Antilles Bridget Jolie Ethiopia Hugo Vaughn Saint Pierre and Miquelon tmfc France Judi Atkinson Ghana Matt Kay Reunion Timothy Cheadle Cuba Nicole Fiennes Cuba Adrien Jackson United States Minor Outlying Islands Kirsten Knightley Niger Bill Ejiofor Guatemala Keira Kilmer Panama Debra Watson Saint Vincent and the Grenadines ArniLongHand87 USA Brendan Sykes Samoa Moser1986 MX Roseann Potter Virgin Islands, British
; )
Napisano 26 wrzesień 2006, 10:02
Ponieważ Aniu zaczęła mnie interesować konkurencja
Napisano 13 grudzień 2006, 00:27
za[beeep]iste fo ich forum
ostatnij czyli najpozniej napisany post to :
Pią Mar 03, 2006 11:59 am
przez: admina
Pią Mar 03, 2006 11:59 am
przez: admina

Live or die !! Make your choice...
Napisano 13 grudzień 2006, 13:49
Oni muszą mieć bardzo pojemny server !! pewno w niemczech wykupują bo na tyle wiadomości to nie moze być byle co

Live or die !! Make your choice...
Napisano 22 wrzesień 2008, 15:37
Sorry za wykopanie tematu, ale teraz to forum fajnie wygląda
Napisano 12 wrzesień 2009, 15:26
Trzęsę portkami
Napisano 18 wrzesień 2009, 12:02
Ja bym się tam bał raczej konkurencji ze strony pewnego portalu społecznościowego na którym niektórzy eee informatycy się wymieniają informacjami xD

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych