Przy okazji ankieta
Vista -> 7
Rozpoczęty przez CZaCHa, 29 gru 2009 12:33
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 grudzień 2009, 12:33
Czy ktoś się orientuje czy jest możliwość "upgrejdu" z Windows Vista do Windows 7
Jeśli tak to ile to kosztuje, jakie są warunki i gdzie należy się ewentualnie zgłosić. Generalnie wszytko w tym temacie 
Przy okazji ankieta
Przy okazji ankieta
$(function () { alert('kurzyniec.pl'); });
Napisano 29 grudzień 2009, 16:01
Wbrew pozorom kupa zachodu i czasu 
Oczywiście jeśli chcesz mieć legal.
Najpierw sprawdź na jakiejś stronie producenta czy twój sprzęt ma taka możliwość.
Potem resztę Ci opowiem....
Oczywiście jeśli chcesz mieć legal.
Najpierw sprawdź na jakiejś stronie producenta czy twój sprzęt ma taka możliwość.
Potem resztę Ci opowiem....
Napisano 29 grudzień 2009, 22:45
Jeśli po 26 czerwca b.r. kupiłeś sprzęt z Vistą (Home Premium, Business, Ultimate), to powinieneś mieć możliwość upgradu do W7(odpowiednio Home Premium, Professional, Ultimate), koszt upgradu to coś koło 20 euro jak sprawdzałem ostatnio na Vobis. Powinieneś mieć ulotkę od producenta, zazwyczaj dają. Tam będziesz miał podaną stronkę z arkuszem zamówienia. Płatność chyba tylko kartą
Napisano 30 grudzień 2009, 11:33
Wszystko zależy od producenta.
Na przykładzie asus'a... Niektóre modele są objęte upem a niektóre nie... radze się pospieszyć z tym tematem bo za niedługo kończy się w ogóle możliwość upa
Poza tym... w moim przypadku cała procedura trwała ponad półtora miesiąca
!!
Na przykładzie asus'a... Niektóre modele są objęte upem a niektóre nie... radze się pospieszyć z tym tematem bo za niedługo kończy się w ogóle możliwość upa
Poza tym... w moim przypadku cała procedura trwała ponad półtora miesiąca
Napisano 30 grudzień 2009, 22:02
To jest komputer stacjonarny firmy HP zakupiony w Vobis'ie na pewno wcześniej jak czerwiec tego roku. Właścicielem jest mój brat także na chwilę obecną nie mam dokładnych informacji o sprzęcie, ale jeśli będzie wymagane to się wszystkiego dowiem
Napisano 31 grudzień 2009, 00:20
Nic mi nie wiadomo na temat up'a do takiego sprzętu. Jeśli chcesz mieć oryginalną wersję to raczej musisz kupić W7 i tyle. Niestety
Napisano 31 grudzień 2009, 10:09
Ja też nie słyszałem o upach do stacjonarek....
Napisano 31 grudzień 2009, 12:02
tylko jak będzie miał płytkę z upem to może sprzedać kompa jako komp z systemem w7.
W przypadku tego z msdn nie bardzo.
W przypadku tego z msdn nie bardzo.
Napisano 31 grudzień 2009, 16:31
tak też myślałem że nic z tym się nie da zrobić - wolałem się upewnić - dzięki za nfo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych