Witam,
jako że niektórzy członkowie otrzymali już swoje nagrody które zamawiali podczas wymiany punktów, warto przyjrzeć się sprawie voucherów. Jeżeli ktoś już zdawał egzamin i ma jakieś informacje jak to wyglądało - proszę się podzielić informacjami.
Otóż według naszego Student Partnera, który ponoć się zorientował się w temacie

voucher miał uprawniać do zdawania wybranego egzaminu 72 - xxx za free. Jako że w Bielsku znajduje się placówka Combidaty (odpowiedzialnej za egzaminowanie) dowiedziałem się, że egzamin można zdawać tylko w miastach gdzie są oddziały Prometrica. Pani oczywiście podała mi numer do Katowic gdzie taki oddział się znajduje. Zadzwoniłem tam i miła pani oznajmiła mi, że na egzamin muszę się umówić wcześniej (co oczywiście miałem od razu zamiar zrobić). Zapytała także o rodzaj obniżki - odpowiedziałem że jest to voucher upoważniający do 100% zniżki. Zapytała czy coś pisze w rubryczce cena i odpowiedziałem magiczną liczbę 113,xx zł. No i oczywiście 100% darmowego zdawania prysło. Pani odpowiedziała że jeżeli na voucherze pisze cena to znaczy, że ją trzeba przed zdawaniem uiścić na odpowiednim koncie bankowym - które oczywiście mi podała.
A więc pytanie do naszego Student Partnera - czy tak to ma wyglądać? Ze swojej strony czuję się lekko oszukany, gdyż podczas zamawiania na karcie odnośnie nagród pisało 100% więc to chyba oznacza całkowity upust.
A może ktoś już zdawał któryś z egzaminów za voucher i ma jakieś informacje na ten temat?
Pozdro.