Ktoś interesuje się giełdą ? Inwestujecie coś realnie bądź wirtualnie
Giełda GPW
Rozpoczęty przez CoZZi, 17 kwi 2010 09:36
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 kwiecień 2010, 09:36
Witam
? W środę 21 kwietnia mamy chyba na ATH jakieś szkolenie z instrumentów finansowych za free. Może założymy kółko :o
Napisano 17 kwiecień 2010, 12:42
Ja miałem zamiar się bawić w takie rzeczy, ale czasu na to nie mam... To można wirtualnie inwestować? Gdzie?
Napisano 17 kwiecień 2010, 19:18
Masa tego... na początek polecam gielda.onet.pl -> notowania -> gra gieldowa ( trzeba miec konto na onecie)
Napisano 19 kwiecień 2010, 07:51
Tak, jest wirtualna giełda na Onecie, ale potraktowałbym ją bardzo sceptycznie, gdyż nie uwzględnia złożonych zleceń i nie ma limitu co do ilości kupowanych akcji. Mimo wszystko muszę się pochwalić, że mam konto na którym mam 1,5 mln złotych (zaczyna się od 40 tys.) 
Jeżeli kogoś oprócz giełdy interesuje zarządzanie i Management zapraszam do zapoznania się z kołem Młody Menedżer, który jest organizatorem wspomnianego szkolenia. Informację na stronię www.mm.ath.bielsko.pl, wszelkie pytania proszę kierować do mnie na PW, lub mail: rprzybylo(a.)ath.bielsko.pl
Pozdrawiam
Jeżeli kogoś oprócz giełdy interesuje zarządzanie i Management zapraszam do zapoznania się z kołem Młody Menedżer, który jest organizatorem wspomnianego szkolenia. Informację na stronię www.mm.ath.bielsko.pl, wszelkie pytania proszę kierować do mnie na PW, lub mail: rprzybylo(a.)ath.bielsko.pl
Pozdrawiam
This world... is rotting.
Napisano 19 kwiecień 2010, 16:28
Eee, na razie się giełdą zajmę 
Nie ogarniam tej kuwety... /r/ jakieś protipy dla newfagów ^___^
Nie ogarniam tej kuwety... /r/ jakieś protipy dla newfagów ^___^
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych