2 opcja jest taka ze sekcja systemy operacyjne zmienila nazwe chyba na CSI (cykliczne spotkania informatyczne xD booosko
Nowa sekcja?
Rozpoczęty przez tples, 03 gru 2010 17:09
25 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 grudzień 2010, 19:38
ja jestem totalnie ZA. asp nie lubię mam przez to koszmary. chętnie chodził bym na kółko sam mogł bym trochę tematów poprowadzić z php i JavaScript, chętnie nauczył bym się tez innych rzeczy z webmasterki, może ktoś poprowadził by coś z flasha? Ja bym się nie ograniczał do 1 języka w sumie ile można tłuc samego php? składni się nauczysz w domu, bardziej liczą się jakieś ciekawe zastosowania lub nietypowe połączenia z np. JS, albo frameworki. Jeśli znalazł by się jakiś opiekun mogli byśmy podpiąć to jako sekcja RESET'u.
2 opcja jest taka ze sekcja systemy operacyjne zmienila nazwe chyba na CSI (cykliczne spotkania informatyczne xD booosko
) może dało by rade robić np co 2 spotkanie z webmasterki u nich? i wtedy zwiększyć ilość np do 1 spotkania na tydzień a nie 1 co 2 tyg.
Napisano 07 grudzień 2010, 21:09
Hmmmm....
Bardzo ciekawa dyskusja
Trzeba by się z tym.... (kolega Matek wie o co chodzi
)
pozdrawiam
TG
Bardzo ciekawa dyskusja
Trzeba by się z tym.... (kolega Matek wie o co chodzi
pozdrawiam
TG
Napisano 07 grudzień 2010, 22:42
haha 
Może niech Mateusz lepiej tego znów nie podsumowuje
A co do kółka to jestem bardzo za
Może niech Mateusz lepiej tego znów nie podsumowuje
A co do kółka to jestem bardzo za
Napisano 07 grudzień 2010, 23:15
Hahaha
Ja może tylko powiem tyle, że mi się ten pomysł osobiście podoba
Ja może tylko powiem tyle, że mi się ten pomysł osobiście podoba
Napisano 09 grudzień 2010, 18:45
Użytkownik zielony dnia 06 grudzień 2010, 18:40 napisał
Jest też J2EE (...)
Każdy czegoś chce, każdy ma wysokie oczekiwania, ale pytanie jest cały czas to samo - kto będzie prezentował/wykładał/prowadził
Proponuje rozpocząć w ten sposób: utworzyć nowy temat gdzie każdy wpisze co mógłby zaprezentować. Owe tematy posegregować, posortować i utworzyć koherentną całość. Potem już tylko do dzieła
$(function () { alert('kurzyniec.pl'); });
Napisano 08 styczeń 2011, 20:32
Jasne! W 101% popieram Al@n'a. Idealnie byłoby, gdyby dało się coś zrobić w tym kierunku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych