Skocz do zawartości

Delicje - Czyli Zakładki Won!

• Nie możesz odpowiedzieć
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 mateusz_j

Wszechwiedzący

• Absolwent
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1001 postów
  • NazwiskoJanik
  • ImięMateusz
  • Rocznik2005
  • Grupa ATHBDiAS

Napisano 10 styczeń 2007, 15:40

Korzysta ktoś z tutejszej gawiedzi z dobrodziejstw serwisu http://del.icio.us/ ? (dajcie nick'a jakby co). Ja zazwyczaj staram się omijać dziwne twory "łeb 2.0" (szkoda mi na to czasu), ale "delicje" to coś wspaniałego w swej prostocie - ogólnie: bardzo praktyczny, publiczny kontener linków, do których można szybko dotrzeć poprzez słowa kluczowe nadawane przez użytkowników.
Z powodzeniem zastępuje "Ulubione" w przeglądarce. Palce lizać, bo zbiory linków wszystkich użytkowników są publicznie dostępne, a co za tym idzie, dzieląc się zakładkami można łatwo dotrzeć do najbardziej wartościowych stron.

http://del.icio.us/

#2 Wareczek

Admin forum

• Właściciel
  • 1732 postów
  • NazwiskoDuława
  • ImięMarek
  • Rocznik2006
  • Grupa ATHBDiAS

Napisano 13 styczeń 2007, 16:55

Ja korzystam z serwisu Do którego masz wtyczkę do Firefoxa i możesz tak samo eksportować jak i importować Zakładki. Pięknie śmiga :) Tak samo kompatybilne z

#3 mateusz_j

Wszechwiedzący

• Absolwent
  • 1001 postów
  • NazwiskoJanik
  • ImięMateusz
  • Rocznik2005
  • Grupa ATHBDiAS

Napisano 13 styczeń 2007, 19:55

Wyświetl postUżytkownik Wareczek dnia Jan 13 2007, 04:55 PM napisał

Ja korzystam z serwisu Do którego masz wtyczkę do Firefoxa i możesz tak samo eksportować jak i importować Zakładki. Pięknie śmiga :)
ee, ten Twój onlinebookmarkmanager za bardzo przeładowany jest jak dla mnie. Deliszys proste i leciutkie - wtyczka do ff również jest. Oto ona:

Dołączona grafika

Cytat

Tak samo kompatybilne z
Powiedz tak pokrótce do czego to ustrojstwo służy? Bo nie chce mi się teraz w to zagłębiać, a wiem, że Google ma wiele ciekawych narzędzi on-line, o których nawet nie słyszałem

#4 Wareczek

Admin forum

• Właściciel
  • 1732 postów
  • NazwiskoDuława
  • ImięMarek
  • Rocznik2006
  • Grupa ATHBDiAS

Napisano 13 styczeń 2007, 20:11

Powiedzmy, że coś takiego:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1