Skocz do zawartości

Se K500i

• Nie możesz odpowiedzieć
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tomasz

Profesorek

• Absolwent
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 668 postów
  • NazwiskoHanderek
  • ImięTomasz
  • Rocznik2005
  • Grupa ATHTiSK

Napisano 09 styczeń 2006, 19:29

Cze ludziska mam do sprzedania uzywanego zadbanego Sony ericsson K500i Telefonik jest naprawde fajny :) al sprzedaje tylko dlatego ze nabylem inny !! Szkoda mi go ale musze kase oddac :/ Telefon ma wsio z czym dali mi go w salonie ma gwarancje do kwietnia 2006 sim locka na siec Plus ! Z telefonem nigdy nie bylo nic kombinowane dziala super !! chyba raz podczas tego calego uzytkowania mi sie zawiseil ale to bylo jak gralem w sciagnieta gre (widocznie cos mu nie spasowalo)
Jakby ktos byl zainteresowany to moge dac foto albo przyniesc do szkoly pokazac
Popytajcie znajomych cena to ok 450 zl do negocjacji (na flaszke spuszcze :) ) jak sie popatrzycie na allegro to zobaczycie ze za ten telefon to jest dobra cena w komisie kosztuja ok 500 a nie chec go oddawac do komisu :/

Jak cos to pisac :)

tu sobie mozecie zobczyc co ten telefonik ma: http://www.gsm.gery.pl/cms/?id=647
Dołączona grafika
Live or die !! Make your choice...

#2 mateusz_j

Wszechwiedzący

• Absolwent
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1001 postów
  • NazwiskoJanik
  • ImięMateusz
  • Rocznik2005
  • Grupa ATHBDiAS

Napisano 09 styczeń 2006, 19:56

no fajny jest. gry śmigają jak trzeba, a i nawet zadzwonić się da (sic!)*. gdyby to była nokia series60 to bym wziął :P. eh, symbian os : )

* - z pisaniem tzw. "wiadomości tekstowych" to już względnie bywa.

#3 Pooky

Admin rocznika 2005

• Absolwent
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1333 postów
  • NazwiskoWacławik
  • ImięAnna
  • Rocznik2005
  • Grupa ATHBDiAS

Napisano 10 styczeń 2006, 00:06

Sorry, nie pytajcie gdzie sa tamte posty, zauważyłam ze sa nie tam gdzie trzeba wiec chciałam je przeniesc i... ech, człowiek uczy sie na błedach, jak chcecie to napsizcie je jeszcze raz :D Mam nadzieje ze nie zabije mnie nikt za to :P Prosze... :)
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych